Beoordelingen van Wok to Go Rotterdam

Recente recensies

4.0
Kailesh
27 juni 2024

Via de website eten besteld en direct betaald, na 1,5u wachten niets ontvangen. Ben toen maar naar de zaak gereden, daar bleek die dus gesloten te zijn. Heb dus nooit mijn eten ontvangen, maar wel betaald en een bevestiging per mail gehad. Bellen heeft ook geen zin aangezien er niemand opneemt. Hier niet bestellen dus!

Reactie van Wok to Go

Beste kailesh, Vanwege verbouwingswerkzaamheden waren wij inderdaad dicht. Wij hebben helaas onze eigen website niet gesloten. Wij vinden her spijtig dat u voor een gesloten deur stond. Inmiddels is uw geld ook teruggeboekt.

Tamara
11 juni 2024

Ik heb gisteravond een bestelling geplaatst. Netjes betaald en via de mail een bevestiging van mijn bestelling gekregen. Na 1,5 uur nog niets en tot mijn verbazing zag ik dat jullie toen al dicht waren. Geen eten ontvangen, 33 euro betaald en niemand van jullie die mij heeft gebeld. Mijn telefoonnummer is bij jullie bekend via de bestelling.

Reactie van Wok to Go

Beste Tamara, Door omstandigheden zijn wij iets eerder dicht gegaan. Hierdoor heb ik uw bestelling niet gezien. Uw betaling hebben wij teruggestort. Excuses voor het ongemak. Mvg, Team Wok To Go Delfshaven

N
26 mei 2024

Was echt lekker

Shainiska
25 mei 2024

Het eten was heel lekker, zekker de vegie gyoza's en de butterfly shrimps. Personeel was heel aardig en er hing een gezelige sfeer in het restaurant.

Gerard
17 mei 2024

Top!

Mozam
16 mei 2024

Bubble tea has a good taste

Ruben
16 mei 2024

Super lekker!

Erwin
16 mei 2024

Zeer smaakvol en een goede portie

Souli
14 mei 2024

Eten was lekker

Amal
14 mei 2024

Lekker gegeten gister. Ik had de teriyaki beef genomen en deze was lekker. Ook de snacks zijn een aanrader. Fijn dat ze een buitenterras hebben en dat je met dit weer lekker in het zonnetje kan zitten. Ik kom hier zeker nog eens terug.

Marjolein
13 mei 2024

Heerlijke wok! Gerechten zijn helemaal naar eigen smaak aan te passen. De bestelling was super snel klaar. Eigenaar is vriendelijk en enthousiast. Het eten was echt lekker, zeker voor herhaling vatbaar en super fijn om deze wok to go in de buurt te hebben!!

ZEHRA
11 mei 2024

HET WAS LEKKER EN HET ETEN KWAM SNEL